headershadow

Latest Blogposts

Open Dag Energiewinkel Bonergie

Gevels  Energiewinkel Bonergie in het centrum van Oldebroek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Open Dag Energiewinkel Bonergie

Zaterdag 9 september is er een Open Dag Energiewinkel Bonergie in het centrum van Oldebroek. U bent dan van harte welkom om kennis te komen maken met onze diensten en producten.

Ik luister graag naar uw wensen. Ieder verhaal is anders. Daarom luister ik graag naar uw verhaal, verdiep me in uw persoonlijke situatie en ga op zoek naar een bij uw passende oplossing. Als adviseur met ruim 30 jaar ervaring, bekijk ik doorgaans altijd een aantal varianten, waar u vervolgens uit kunt kiezen. Vraagstukken, die anderen moeilijk of lastig vinden, zie ik juist als een uitdaging. Samen met samenwerkende partners vinden wij vast een oplossing voor uw probleem of wensen.

Bij Bonergie hoeft u niet overal voor te betalen. Een kennismakingsgesprek is gratis, maar ook het analyseren van uw energiejaarrekening en het maken van een besparingsberekening.

Voel u vrij om zaterdag 9 september naar de Open Dag Energiewinkel Bonergie te komen. 9 september valt samen met Monumentendag. Bezoek aan een monument in de omgeving is daarom ook goed te combineren met een bezoek aan de Energiewinkel Bonergie.

Het adres van de Energiewinkel Bonergie is Zuiderzeestraatweg 160 I, 8096 CE Oldebroek.

Vragen of tips kunt u kwijt in navolgend contactformulier.

Ervaringen met Bonergie kunt u in een reactie kwijt onder het contactformulier.

 

Is Bonergie even niet bereikbaar?

De Klantenservice is bereikbaar via een WhatsApp naar mobielnummer 06-53 58 75 23. Vermeld uw naam en uw wensen. Vervolgns krijgt u dan binnen 24 uur een reactie. U kunt ook via WhatsApp een afspraak voor een gesprek in de Energiewinkel maken.

 

Wilt u Bonergie volgen?

Like dan Bonergie op www.facebook.com/bonergie en/of volg Bonergie op LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/18198228/

Contactformulier

 

 

0 reacties op “Open Dag Energiewinkel Bonergie

Plaats een reactie


*