headershadow

Page content

Energietarieven

WAARSCHUWING TEGEN COLPORTEURS

Wij komende de laatste tijd diverse ondernemers tegen die een inschrijvingsformulier voor een machtiging hebben ingevuld voor een Collectief waarvan de naam varieert, maar de inhoud en Algemene Voorwaarden met uitzondering van de naam, exact hetzelfde zijn.

De inschrijving geldt als er minimaal 10% ten opzichte van het huidige energiecontract kan worden gerealiseerd, met dien verstande dat voor gas en vaste contracten een minimale besparing geldt van 5%.

Voor deze bemiddeling worden vervolgens bedragen variërend van € 5 tot € 15 exclusief BTW maand in rekening gebracht. De contracten hebben een looptijd van 3 of 5 jaar, kennen een onbepaalde tijd en de ingangsdatum staat ook niet vast. Dit heeft inmiddels geresulteerd in een overstap van energieleverancier 3,5 jaar na inschrijvingsdatum. Het is niet duidelijk waarom de overstap niet eerder is gerealiseerd. De toenmalige tarieven lieten een eerdere overstap zeker toe. In de Algemene Voorwaarden staat vervolgens dat de maandelijkse vergoeding te allen tijde kan worden verhoogd en dat dit voor de Opdrachtgever niet tot ontbinding van de overeenkomst kan leiden.

Ook andere bepalingen zorgen er voor dat alle risico’s bij de opdrachtgever liggen en dat deze zelf geen enkel recht op enige schadeloosstelling heeft, indien de klant denkt hier recht te hebben.

Het Collectief stelt verder dat zij met hun inschrijvingsformulieren niet aan de Colportagewet hoeven te voldoen, omdat zij uitsluitend Business to Business werken en de ondernemer oud en wijs genoeg is om te weten wat hij ondertekend.

Een ondernemer die binnen 14 dagen schriftelijk aangaf van het contract af te willen, kreeg vervolgens te horen dat hij dan het Collectief schadeloos moet stellen voor 5 jaar gemiste inkomsten.

Dit zijn verkoopmethoden waarvan wij ons verre willen houden.

Mocht u een verkoper van een energiecontract aan de deur krijgen en u twijfelt? Vraag dan altijd om 14 dagen bedenktijd en leg desnoods het contract aan ons voor en vraag ons geheel vrijblijvend om een analyse van dit contract.

Wij worden wettelijk ook als colporteurs beschouwd als wij actief potentiële klanten benaderen. Wij zien ons zelf echter vooral als adviseurs. Bonergie laat haar klanten kiezen, streeft zoveel mogelijk openheid en transparantie betreffende de energietarieven en kosten vastrecht na en brengt GEEN bemiddelingskosten in rekening.

Bovendien krijgt van ons iedere klant 14 dagen bedenktijd. De enige uitzondering hierop zijn grootverbruikers die wij dagtarieven aanbieden. Die kunnen wij helaas binnen dit kader geen 14 dagen bedenktijd geven. Dit is overigens ook wettelijk zo in de Energiewet vastgelegd. Wij leggen onze grootverbruikers zoveel mogelijk uit, hoe onze aanbieding in elkaar zit en gaan niet voor automatische stilzwijgende verlenging van bestaande contracten.

Onze focus ligt op het opbouwen van een goede klantrelatie.

Bent u ontevreden?

Zeg het ons, en wij spannen ons in, om u zoveel mogelijk te helpen.

Bent u tevreden?

Vertel het uw omgeving.

Wilt u een mini-collectief met uw werknemers, uw woonwijk, als Vereniging van Eigenaren of andere doelgroep? Verzamel de adressen, biedt deze aan en wij maken voor u geheel vrijblijvend een op maat gemaakt aanbod.

Heeft u bij ons ondertekend?

Dan krijgt u van ons nog steeds 14 dagen bedenktijd.

Ons Collectief bestaat uit ruim 80 energieadviseurs. Door onze klanten te bundelen, krijgen we samen meer volume en scherpere prijzen bij onze energieleveranciers. Daar kunt u van profiteren en hoe meer klanten wij krijgen, hoe scherper onze tarieven weer kunnen worden. Wij bundelen contracten van particulieren, klein zakelijk en grootverbruikers en bereiken zo gezamenlijk hogere volumes en lagere prijzen.

Onze focus ligt vooral op opbouwen van mond tot mondreclame.

Bent u geïnteresseerd?

Vul dan onderstaand reactieformulier in of mail je laatste energie jaarrekening naar info@bonergie.nl en je krijgt van ons geheel VRIJBLIJVEND en GRATIS een besparingsberekening. Je krijgt vervolgens inzicht in je besparing door en overstap en mag je kiezen welke energieleverancier je voorkeur heeft. Na invullen en ondertekenen van een aanmeldformulier krijg je nog 14 dagen bedenktijd, waarna wij de overstap voor jou gaan regelen.

Er zijn vele energieleveranciers.
Welke energietarieven betaalt U?

 

 

 

 

 

 

 

 

[gravityform id=”4″ name=”Aanmeldformulier Superdeal Energielevering particulieren”]

Besparingen september 2014

Energietarieven én vastrecht variëren per energieleverancier

Veel particulieren, MKB bedrijven en grootverbruikers hebben een te duur energiecontract en betalen teveel voor hun energietarieven en het vastrecht van hun energieleverancier. Daarnaast zijn er speciaal aantrekkelijke energietarieven voor bouwaansluitingen.

Hebt u een bouwbedrijf en wilt u in deze moeilijke tijden ook extra besparen op energiekosten, informeer dan ook eens naar onze spaicale collectieve energietarieven.

Energiecontracten

De oorzaak ligt vaak dat er ooit in het verleden energietarieven zijn afgesloten via een speciale actie, bijvoorbeeld: groen voor de prijs van grijs, waarna er niet meer  omgekeken is naar de energietarieven. Wat vaak vergeten wordt, is dat de energietarieven een actieaanbod waren, en u na afloop van deze actie vaak 10 tot 20% meer voor de energietarieven betaalt. Er zijn maar weinig particulieren en bedrijven die dat echt willen.

Wil jij toch graag goedkope groene energietarieven, bijvoorbeeld om een bijdrage te leveren aan CO2 reductie en/of Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Ik kan je binnen ons Collectief groene stroom leveren voor de prijs van grijs.

Wilt u groene energie van uitsluitend Nederlandse bodem, dan kunnen wij dat ook voor u via ons Collectief regelen.

Wat betaalt u op dit moment? Kijk uw contract eens na of op de website van uw energieleverancier.

Vastrecht 

Een veel gehoorde kreet is: Vastrecht is toch overal gelijk? Was dat maar waar! Veel goedkope aanbieders, halen juist hun winst uit de hoge vastrecht tarieven. Dit is echter niet nodig!!! Lees ook mijn blog http://bonergie.nl/hoe-voordeling-is-collectief-aanbod-voor-overstap-energieleverancier-groepsveiling-nl/

Verhuizen

Jij wil wel  goedkope energietarieven, maar uw woning staat te koop,  u zit in een scheiding, of hebt plannen om te gaan trouwen of samenwonen. U bent van mening dat een overstap dan niet lonend is. Niets is minder waar. Uw energiecontract kan gewoon mee verhuizen en als u besluit om op termijn met iemand samen te gaan wonen, waarbij één van beide energiecontracten opgezegd moet worden, is dat ook geen probleem. U krijgt dan een boetevrij maatwerk energiecontract of U kiest voor een goedkoop variabel energiecontract zonder verdere verplichtingen.   

Bundeling van energiecontracten

U woont in een woonwijk, zit bij een sportclub, een vereniging en wilt graag gezamenlijk een collectief opzetten zonder teveel te betalen? In dat geval kunnen wij maatwerk voor je regelen. U geeft uw wensen kenbaar in plaats dat iemand anders voor u bepaalt wat voor u gunstig zal zijn. Uw extra voordeel is afhankelijk van de hoeveelheid aansluitingen en van het gezamenlijk verbruik.

Collectieve energiecontract

U wilt graag gebruik maken van een collectief contract? U krijgt dan een aanbod, maar is dat ook het contract dat voldoet aan uw wensen? Zijn er bepalingen die voor u minder gunstig zijn? Kijk in elk geval naast het energietarief ook naar het vastrecht en vraag u af wat het effect is als de looptijd van het contract is afgelopen. Gaat u dan plotseling een veel hoger tarief betalen? Dan zou ik dat contract niet afsluiten. Lees ook navolgende blog:  http://bonergie.nl/hoe-voordeling-is-collectief-aanbod-voor-overstap-energieleverancier-groepsveiling-nl/ en constateer hoe goedkope energietarieven u toch koppelen aan een te duur energiecontract.  Wilt u dat ook?

Ons voorstel

U hebt een energiecontract, maar geen idee of u teveel betaalt?

U wilt graag een persoonlijk advies afgestemd op uw situatie?

Vul dan navolgend contactformulier in en geef uw jaarverbruik stroom en gas aan, alsmede uw huidige energieleverancier. Daarnaast of u een variabel energiecontract zonder einddatum hebt of een vast energiecontract en wat de einddatum van het energiecontract is.

Wij geven u een gratis voorstel, waarbij wij bijna zeker weten, dat u gaat besparen op uw energiecontract!

Wat houdt u tegen?

Vul nu navolgend contactformulier in voor een GRATIS en geheel vrijblijvend besparingsadvies op uw energiecontract. Het verplicht u tot niets. Met ons  besparingsadvies zit u nergens aan vast!

 

15 reacties op “Energietarieven


Comment author said

Door Lissa op 17 september 2014 om 13:57

Gisteren de overstap gemaakt naar Bonergie. Bonergie staat voor actief energiekosten besparen. En inderdaad, wij kunnen echt fors besparen.
Ook weten of je kunt besparen op je energiekosten? Neem dan eens contact op met Bonergie. Je zit nergens aan vast. Er wordt eerst uitgezocht of je inderdaad kunt besparen.

Niet alleen voor particulieren maar ook voor MKB!

 

Comment author said

Door Ton Heerding op 22 oktober 2014 om 19:28

Willem Bonestroo van Bonergie heeft mij vorig jaar voorgerekend dat ik een leuke besparing kon doen op mijn lopende energiecontract. Willem heeft mij toen een contract aangeboden dat scherper was geprijsd dan mijn leverancier tot nu toe. Energiekosten is nu eenmaal een specialiteit waar niet iedere bewoner het fijne van weet. De commerciële praatjes zijn vaak niet transparant en de verkopers van energie zijn op z’n zachts gezegd “Agressief” in de markt. Ik krijg wekelijks aanbieders aan de deur.

Zo ben ik er nu toch weer ingestonken!….Ik ben een zogenaamd Ondanks het vaste collectieve contract via Willem ben ik een “goedkoper”contract aangegaan. Toen Willem ontdekte dat mijn vaste contract was ontbonden, heeft hij navraag gedaan over de achterliggende reden. Willem heeft mijn nieuwe aanbod nagekeken en ik blijk er met open ogen ingestonken te zijn, ik betaal nu meer voor de stroomtarieven, gas en het vastrecht. Alle nieuwe tarieven blijken hoger te zijn dan ik via het collectief van Willem had.

Er is mij dus een DUURDER contract aangesmeerd! Willem is zeer vakbekwaam en hij weet echt alles van Energieleveranties en de prijzen in de markt. Ik zal nooit meer zo dom zijn om zomaar over te stappen!
Willem bedankt!

Nu moet ik NUON Zakelijk Groen nog aanschrijven en mijn contract opzeggen.

Mijn Tip:
Neem een onafhankelijk en vakbekwaam adviseur zoals Willem Bonestroo in de arm.
Hij is betrouwbaar en een echte tijger in het uitzoeken van jouw voordeligste contract!

 

Comment author said

Door Herman op 30 september 2015 om 18:18

Ja Willem is goed en betrouwbaar.

 

Comment author said

Door Tineke op 15 oktober 2015 om 16:56

Dankzij suggesties en adviezen van Willem heb ik een overstap van energieleverancier zonder extra kosten kunnen maken. Mijn energierekening is nu lager. Verder heeft Willem me geholpen om een boete in te trekken. Deze was mij opgelegd wegens storneren van een dubbele afschrijving, waar ik het niet mee eens was.

Goede service en persoonlijke dienstverlening.
Mocht je over willen stappen van energieleverancier dan is mijn advies om Willem van Bonergie eens te raadplegen.

 

Comment author said

Door Yvonne op 15 april 2016 om 23:50

Vandaag weer een verkoper voor goedkoper energie aan de deur …
Ff snel door Willem laten checken en wat ik al aanvoelde ….. Collectief van de verkoper geroyeerd!!
Nóóit zo snel overstappen en laten checken door Willem.

 

Comment author said

Door Henk op 22 oktober 2016 om 22:15

Zeer snelle service en gedegen advies. En alles via berichtjes en mail. Dus, geen gedoe met reistijd/reiskosten of datum/tijd prikken… En de -verwachte- besparing is heel wat hoger dan ik had verwacht! 🙂

 

Comment author said

Door Jerry op 15 april 2018 om 15:59

Good post, i like it so much.I was really lucky to discover your website. It’s got so much helpful info!

 

Comment author said

Door Henk op 30 september 2018 om 12:56

Het advies dat ik van Bonergie ontvang, zowel qua energielevering als op het gebied van zonne-energie; interessant voor mij of niet, is altijd degelijk en betrouwbaar. Bonergie reageert gewoonlijk snel op mailtjes, zelfs in het weekend…
Bonergie bespaart mij heel wat ergenis en tijd, want zelf alles uitzoeken kost me veel tijd en vaak vind ik informatie van energiemaatschappijen nogal ondoorzichtig.
Krijg je een aanbieding aan de deur? Laat Bonergie het even checken. Grote kans dat je je daarmee heel wat gedoe en/of geld bespaart!

 

Comment author said

Door Roger op 7 december 2020 om 00:00

Vorige week heb ik mijn nieuwe tarieven per 20 januari gegeven en gewoon van Willem te horen gekregen dat dat nette prijzen waren. Geen gladde praatjes of aansmeren. Ook voor mijn panelen de best meedenkend persoon in mijn offerte traject . Van harte aanbevolen.

 

Comment author said

Door Jeannet op 2 juli 2021 om 12:52

Willem dank je wel voor het heel snelle uitzoeken en het vinden van een heel voordelige leverancier
Van aanvraag naar aansluiting binnen 24 uur. Goede informatie en prettige manier van werken. TOP.

 

Comment author said

Door Willem op 2 juli 2021 om 16:16

Jeannet, graag gedaan en fijn dat je na een aantal jaren weer terug bent als klant.
Energiecontracten blijft voor veel buitenstaanders een lastige materie en helaas klopt de telefonische informatie van callcenters vaak niet. Bonergie kijkt altijd naar het echte verbruik en bestaand contract. Mooi dat je energierekening ondanks hogere tarieven per 1 juli nu toch ruim € 35 per maand omlaag kan, zonder dat je een boete hoeft te betalen.

 

Comment author said

Door k roeloffs op 30 november 2021 om 10:32

hallo willem
ik ben gedupeerde van welkom energie en heb jou diverse mailtjes gestuurt omdat ik niet goed wist hoe zel tegelijk te sturen de overeenkomsten ik hoop datje er wijs uit kunt want ik ben ten einde raad ga van 0.72 cent de kub gas naar 1.72 durf gewoon de verwarming niet aan te zetten want ik kan echt geen 300 euro per maand missen dus zou je me aub willen helpen
gr k roeloffs

 

Comment author said

Door Willem op 1 december 2021 om 00:27

Hallo K. Roeloffs,

Inmiddels je gegevens bekeken en een offerte gestuurd voor een contract 1 jaar vast van € 82,85 per maand en een tip hoe je het teveel betaalde aan Welkom Energie tot de laatste cent terug kan vorderen.
Welke internetvergelijker of veilingaanbieder geeft deze service/tips?
Daarin probeer ik mij als intermediair ook te onderscheiden van de grote meute. Het is een blijft een vechtmarkt. Ik doe mijn best om altijd bij de goedkoopste aanbieders te zitten en als er problemen zijn, mogen mensen mij altijd om hulp vragen.

Graag gedaan,
Willem

 

Comment author said

Door André op 13 december 2021 om 09:34

Willem heeft geholpen met het zoeken naar een nieuwe leverancier na het faillissement van Welkom Energie. Hierdoor kon ik na een maand een mooie overstap maken wat veel geld gaat besparen in de komende wintermaanden.
Bedankt Willem.

 

Plaats een reactie


*


Energietarieven

WAARSCHUWING TEGEN COLPORTEURS

Wij komende de laatste tijd diverse ondernemers tegen die een inschrijvingsformulier voor een machtiging hebben ingevuld voor een Collectief waarvan de naam varieert, maar de inhoud en Algemene Voorwaarden met uitzondering van de naam, exact hetzelfde zijn.

De inschrijving geldt als er minimaal 10% ten opzichte van het huidige energiecontract kan worden gerealiseerd, met dien verstande dat voor gas en vaste contracten een minimale besparing geldt van 5%.

Voor deze bemiddeling worden vervolgens bedragen variërend van € 5 tot € 15 exclusief BTW maand in rekening gebracht. De contracten hebben een looptijd van 3 of 5 jaar, kennen een onbepaalde tijd en de ingangsdatum staat ook niet vast. Dit heeft inmiddels geresulteerd in een overstap van energieleverancier 3,5 jaar na inschrijvingsdatum. Het is niet duidelijk waarom de overstap niet eerder is gerealiseerd. De toenmalige tarieven lieten een eerdere overstap zeker toe. In de Algemene Voorwaarden staat vervolgens dat de maandelijkse vergoeding te allen tijde kan worden verhoogd en dat dit voor de Opdrachtgever niet tot ontbinding van de overeenkomst kan leiden.

Ook andere bepalingen zorgen er voor dat alle risico’s bij de opdrachtgever liggen en dat deze zelf geen enkel recht op enige schadeloosstelling heeft, indien de klant denkt hier recht te hebben.

Het Collectief stelt verder dat zij met hun inschrijvingsformulieren niet aan de Colportagewet hoeven te voldoen, omdat zij uitsluitend Business to Business werken en de ondernemer oud en wijs genoeg is om te weten wat hij ondertekend.

Een ondernemer die binnen 14 dagen schriftelijk aangaf van het contract af te willen, kreeg vervolgens te horen dat hij dan het Collectief schadeloos moet stellen voor 5 jaar gemiste inkomsten.

Dit zijn verkoopmethoden waarvan wij ons verre willen houden.

Mocht u een verkoper van een energiecontract aan de deur krijgen en u twijfelt? Vraag dan altijd om 14 dagen bedenktijd en leg desnoods het contract aan ons voor en vraag ons geheel vrijblijvend om een analyse van dit contract.

Wij worden wettelijk ook als colporteurs beschouwd als wij actief potentiële klanten benaderen. Wij zien ons zelf echter vooral als adviseurs. Bonergie laat haar klanten kiezen, streeft zoveel mogelijk openheid en transparantie betreffende de energietarieven en kosten vastrecht na en brengt GEEN bemiddelingskosten in rekening.

Bovendien krijgt van ons iedere klant 14 dagen bedenktijd. De enige uitzondering hierop zijn grootverbruikers die wij dagtarieven aanbieden. Die kunnen wij helaas binnen dit kader geen 14 dagen bedenktijd geven. Dit is overigens ook wettelijk zo in de Energiewet vastgelegd. Wij leggen onze grootverbruikers zoveel mogelijk uit, hoe onze aanbieding in elkaar zit en gaan niet voor automatische stilzwijgende verlenging van bestaande contracten.

Onze focus ligt op het opbouwen van een goede klantrelatie.

Bent u ontevreden?

Zeg het ons, en wij spannen ons in, om u zoveel mogelijk te helpen.

Bent u tevreden?

Vertel het uw omgeving.

Wilt u een mini-collectief met uw werknemers, uw woonwijk, als Vereniging van Eigenaren of andere doelgroep? Verzamel de adressen, biedt deze aan en wij maken voor u geheel vrijblijvend een op maat gemaakt aanbod.

Heeft u bij ons ondertekend?

Dan krijgt u van ons nog steeds 14 dagen bedenktijd.

Ons Collectief bestaat uit ruim 80 energieadviseurs. Door onze klanten te bundelen, krijgen we samen meer volume en scherpere prijzen bij onze energieleveranciers. Daar kunt u van profiteren en hoe meer klanten wij krijgen, hoe scherper onze tarieven weer kunnen worden. Wij bundelen contracten van particulieren, klein zakelijk en grootverbruikers en bereiken zo gezamenlijk hogere volumes en lagere prijzen.

Onze focus ligt vooral op opbouwen van mond tot mondreclame.

Bent u geïnteresseerd?

Vul dan onderstaand reactieformulier in of mail je laatste energie jaarrekening naar info@bonergie.nl en je krijgt van ons geheel VRIJBLIJVEND en GRATIS een besparingsberekening. Je krijgt vervolgens inzicht in je besparing door en overstap en mag je kiezen welke energieleverancier je voorkeur heeft. Na invullen en ondertekenen van een aanmeldformulier krijg je nog 14 dagen bedenktijd, waarna wij de overstap voor jou gaan regelen.

Er zijn vele energieleveranciers.
Welke energietarieven betaalt U?

 

 

 

 

 

 

 

 

[gravityform id=”4″ name=”Aanmeldformulier Superdeal Energielevering particulieren”]

Besparingen september 2014

Energietarieven én vastrecht variëren per energieleverancier

Veel particulieren, MKB bedrijven en grootverbruikers hebben een te duur energiecontract en betalen teveel voor hun energietarieven en het vastrecht van hun energieleverancier. Daarnaast zijn er speciaal aantrekkelijke energietarieven voor bouwaansluitingen.

Hebt u een bouwbedrijf en wilt u in deze moeilijke tijden ook extra besparen op energiekosten, informeer dan ook eens naar onze spaicale collectieve energietarieven.

Energiecontracten

De oorzaak ligt vaak dat er ooit in het verleden energietarieven zijn afgesloten via een speciale actie, bijvoorbeeld: groen voor de prijs van grijs, waarna er niet meer  omgekeken is naar de energietarieven. Wat vaak vergeten wordt, is dat de energietarieven een actieaanbod waren, en u na afloop van deze actie vaak 10 tot 20% meer voor de energietarieven betaalt. Er zijn maar weinig particulieren en bedrijven die dat echt willen.

Wil jij toch graag goedkope groene energietarieven, bijvoorbeeld om een bijdrage te leveren aan CO2 reductie en/of Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Ik kan je binnen ons Collectief groene stroom leveren voor de prijs van grijs.

Wilt u groene energie van uitsluitend Nederlandse bodem, dan kunnen wij dat ook voor u via ons Collectief regelen.

Wat betaalt u op dit moment? Kijk uw contract eens na of op de website van uw energieleverancier.

Vastrecht 

Een veel gehoorde kreet is: Vastrecht is toch overal gelijk? Was dat maar waar! Veel goedkope aanbieders, halen juist hun winst uit de hoge vastrecht tarieven. Dit is echter niet nodig!!! Lees ook mijn blog http://bonergie.nl/hoe-voordeling-is-collectief-aanbod-voor-overstap-energieleverancier-groepsveiling-nl/

Verhuizen

Jij wil wel  goedkope energietarieven, maar uw woning staat te koop,  u zit in een scheiding, of hebt plannen om te gaan trouwen of samenwonen. U bent van mening dat een overstap dan niet lonend is. Niets is minder waar. Uw energiecontract kan gewoon mee verhuizen en als u besluit om op termijn met iemand samen te gaan wonen, waarbij één van beide energiecontracten opgezegd moet worden, is dat ook geen probleem. U krijgt dan een boetevrij maatwerk energiecontract of U kiest voor een goedkoop variabel energiecontract zonder verdere verplichtingen.   

Bundeling van energiecontracten

U woont in een woonwijk, zit bij een sportclub, een vereniging en wilt graag gezamenlijk een collectief opzetten zonder teveel te betalen? In dat geval kunnen wij maatwerk voor je regelen. U geeft uw wensen kenbaar in plaats dat iemand anders voor u bepaalt wat voor u gunstig zal zijn. Uw extra voordeel is afhankelijk van de hoeveelheid aansluitingen en van het gezamenlijk verbruik.

Collectieve energiecontract

U wilt graag gebruik maken van een collectief contract? U krijgt dan een aanbod, maar is dat ook het contract dat voldoet aan uw wensen? Zijn er bepalingen die voor u minder gunstig zijn? Kijk in elk geval naast het energietarief ook naar het vastrecht en vraag u af wat het effect is als de looptijd van het contract is afgelopen. Gaat u dan plotseling een veel hoger tarief betalen? Dan zou ik dat contract niet afsluiten. Lees ook navolgende blog:  http://bonergie.nl/hoe-voordeling-is-collectief-aanbod-voor-overstap-energieleverancier-groepsveiling-nl/ en constateer hoe goedkope energietarieven u toch koppelen aan een te duur energiecontract.  Wilt u dat ook?

Ons voorstel

U hebt een energiecontract, maar geen idee of u teveel betaalt?

U wilt graag een persoonlijk advies afgestemd op uw situatie?

Vul dan navolgend contactformulier in en geef uw jaarverbruik stroom en gas aan, alsmede uw huidige energieleverancier. Daarnaast of u een variabel energiecontract zonder einddatum hebt of een vast energiecontract en wat de einddatum van het energiecontract is.

Wij geven u een gratis voorstel, waarbij wij bijna zeker weten, dat u gaat besparen op uw energiecontract!

Wat houdt u tegen?

Vul nu navolgend contactformulier in voor een GRATIS en geheel vrijblijvend besparingsadvies op uw energiecontract. Het verplicht u tot niets. Met ons  besparingsadvies zit u nergens aan vast!

 

15 reacties op “Energietarieven


Comment author said

Door Lissa op 17 september 2014 om 13:57

Gisteren de overstap gemaakt naar Bonergie. Bonergie staat voor actief energiekosten besparen. En inderdaad, wij kunnen echt fors besparen.
Ook weten of je kunt besparen op je energiekosten? Neem dan eens contact op met Bonergie. Je zit nergens aan vast. Er wordt eerst uitgezocht of je inderdaad kunt besparen.

Niet alleen voor particulieren maar ook voor MKB!

 

Comment author said

Door Ton Heerding op 22 oktober 2014 om 19:28

Willem Bonestroo van Bonergie heeft mij vorig jaar voorgerekend dat ik een leuke besparing kon doen op mijn lopende energiecontract. Willem heeft mij toen een contract aangeboden dat scherper was geprijsd dan mijn leverancier tot nu toe. Energiekosten is nu eenmaal een specialiteit waar niet iedere bewoner het fijne van weet. De commerciële praatjes zijn vaak niet transparant en de verkopers van energie zijn op z’n zachts gezegd “Agressief” in de markt. Ik krijg wekelijks aanbieders aan de deur.

Zo ben ik er nu toch weer ingestonken!….Ik ben een zogenaamd Ondanks het vaste collectieve contract via Willem ben ik een “goedkoper”contract aangegaan. Toen Willem ontdekte dat mijn vaste contract was ontbonden, heeft hij navraag gedaan over de achterliggende reden. Willem heeft mijn nieuwe aanbod nagekeken en ik blijk er met open ogen ingestonken te zijn, ik betaal nu meer voor de stroomtarieven, gas en het vastrecht. Alle nieuwe tarieven blijken hoger te zijn dan ik via het collectief van Willem had.

Er is mij dus een DUURDER contract aangesmeerd! Willem is zeer vakbekwaam en hij weet echt alles van Energieleveranties en de prijzen in de markt. Ik zal nooit meer zo dom zijn om zomaar over te stappen!
Willem bedankt!

Nu moet ik NUON Zakelijk Groen nog aanschrijven en mijn contract opzeggen.

Mijn Tip:
Neem een onafhankelijk en vakbekwaam adviseur zoals Willem Bonestroo in de arm.
Hij is betrouwbaar en een echte tijger in het uitzoeken van jouw voordeligste contract!

 

Comment author said

Door Herman op 30 september 2015 om 18:18

Ja Willem is goed en betrouwbaar.

 

Comment author said

Door Tineke op 15 oktober 2015 om 16:56

Dankzij suggesties en adviezen van Willem heb ik een overstap van energieleverancier zonder extra kosten kunnen maken. Mijn energierekening is nu lager. Verder heeft Willem me geholpen om een boete in te trekken. Deze was mij opgelegd wegens storneren van een dubbele afschrijving, waar ik het niet mee eens was.

Goede service en persoonlijke dienstverlening.
Mocht je over willen stappen van energieleverancier dan is mijn advies om Willem van Bonergie eens te raadplegen.

 

Comment author said

Door Yvonne op 15 april 2016 om 23:50

Vandaag weer een verkoper voor goedkoper energie aan de deur …
Ff snel door Willem laten checken en wat ik al aanvoelde ….. Collectief van de verkoper geroyeerd!!
Nóóit zo snel overstappen en laten checken door Willem.

 

Comment author said

Door Henk op 22 oktober 2016 om 22:15

Zeer snelle service en gedegen advies. En alles via berichtjes en mail. Dus, geen gedoe met reistijd/reiskosten of datum/tijd prikken… En de -verwachte- besparing is heel wat hoger dan ik had verwacht! 🙂

 

Comment author said

Door Jerry op 15 april 2018 om 15:59

Good post, i like it so much.I was really lucky to discover your website. It’s got so much helpful info!

 

Comment author said

Door Henk op 30 september 2018 om 12:56

Het advies dat ik van Bonergie ontvang, zowel qua energielevering als op het gebied van zonne-energie; interessant voor mij of niet, is altijd degelijk en betrouwbaar. Bonergie reageert gewoonlijk snel op mailtjes, zelfs in het weekend…
Bonergie bespaart mij heel wat ergenis en tijd, want zelf alles uitzoeken kost me veel tijd en vaak vind ik informatie van energiemaatschappijen nogal ondoorzichtig.
Krijg je een aanbieding aan de deur? Laat Bonergie het even checken. Grote kans dat je je daarmee heel wat gedoe en/of geld bespaart!

 

Comment author said

Door Roger op 7 december 2020 om 00:00

Vorige week heb ik mijn nieuwe tarieven per 20 januari gegeven en gewoon van Willem te horen gekregen dat dat nette prijzen waren. Geen gladde praatjes of aansmeren. Ook voor mijn panelen de best meedenkend persoon in mijn offerte traject . Van harte aanbevolen.

 

Comment author said

Door Jeannet op 2 juli 2021 om 12:52

Willem dank je wel voor het heel snelle uitzoeken en het vinden van een heel voordelige leverancier
Van aanvraag naar aansluiting binnen 24 uur. Goede informatie en prettige manier van werken. TOP.

 

Comment author said

Door Willem op 2 juli 2021 om 16:16

Jeannet, graag gedaan en fijn dat je na een aantal jaren weer terug bent als klant.
Energiecontracten blijft voor veel buitenstaanders een lastige materie en helaas klopt de telefonische informatie van callcenters vaak niet. Bonergie kijkt altijd naar het echte verbruik en bestaand contract. Mooi dat je energierekening ondanks hogere tarieven per 1 juli nu toch ruim € 35 per maand omlaag kan, zonder dat je een boete hoeft te betalen.

 

Comment author said

Door k roeloffs op 30 november 2021 om 10:32

hallo willem
ik ben gedupeerde van welkom energie en heb jou diverse mailtjes gestuurt omdat ik niet goed wist hoe zel tegelijk te sturen de overeenkomsten ik hoop datje er wijs uit kunt want ik ben ten einde raad ga van 0.72 cent de kub gas naar 1.72 durf gewoon de verwarming niet aan te zetten want ik kan echt geen 300 euro per maand missen dus zou je me aub willen helpen
gr k roeloffs

 

Comment author said

Door Willem op 1 december 2021 om 00:27

Hallo K. Roeloffs,

Inmiddels je gegevens bekeken en een offerte gestuurd voor een contract 1 jaar vast van € 82,85 per maand en een tip hoe je het teveel betaalde aan Welkom Energie tot de laatste cent terug kan vorderen.
Welke internetvergelijker of veilingaanbieder geeft deze service/tips?
Daarin probeer ik mij als intermediair ook te onderscheiden van de grote meute. Het is een blijft een vechtmarkt. Ik doe mijn best om altijd bij de goedkoopste aanbieders te zitten en als er problemen zijn, mogen mensen mij altijd om hulp vragen.

Graag gedaan,
Willem

 

Comment author said

Door André op 13 december 2021 om 09:34

Willem heeft geholpen met het zoeken naar een nieuwe leverancier na het faillissement van Welkom Energie. Hierdoor kon ik na een maand een mooie overstap maken wat veel geld gaat besparen in de komende wintermaanden.
Bedankt Willem.

 

Plaats een reactie


*