headershadow

Latest Blogposts

Bonergie in het nieuws

Afgelopen week was Bonergie in het nieuws.

Lezing Verlagen Energiekosten 5-11-2014

Op woensdag 5 november heeft Bonergie tijdens Open Coffee ’t Harde – Elburg een lezing verzorgt over het verlagen van energiekosten.

Onder de aanwezigen was vooral veel belangstelling voor de energietarieven. Velen hebben nare ervaringen gehad en begrijpen de energierekeningen en aanbiedingen van verschillende energieleveranciers niet. Bonergie kan daar bij helpen en heeft uitleg gegeven over de verschillen in energietarieven en vastrecht kosten.

Daarnaast speelt ook de houding van de energieleverancier met betrekking tot teruglevering bij zonnepanelen een rol. Er zijn energieleveranciers die bij teruglevering ‘automatisch’ het dubbel tarief omzetten naar enkel tarief. Dat is in het nadeel voor de klant. Uit monitoring constateren wij dat globaal 27% van de energie van zonnepanelen wordt opgewekt in het lage tarief en 73% in het hoge tarief. Door omzetting naar enkel tarief loopt de klant het voordeel van het prijsverschil mis. Bij windenergie speelt dit aspect een geringere rol.

Vervolgens werd er aandacht besteedt aan het verlagen van het energieverbruik met energiezuinige verlichting, waar je op moet letten bij aanschaf van zonnepanelen en hoe je je gasrekening op kan heffen.

Op vrijdag 7 november was Bonergie te gast bij het radioprogramma  WieKent Weetjes met Nicolet Hoorn van LocoFM. Ook hier werd aandacht geschonken aan het verlagen van de energiekosten.

Wie geinteresseerd is in een geheel vrijblijvende en GRATIS besparingsberekening voor zijn/haar situatie, kan gebruik maken van een aanvraag via http://bonergie.nl/energietarieven/

 

0 reacties op “Bonergie in het nieuws

Plaats een reactie


*